Depozitul nostru s-a mutat la adresa:
CTPark Bucharest - Aleea Constanța, nr.17, clădirea F 1, unitatea 4, Autostrada București-Pitești, km 13, 077096
Dragomirești Deal, județul Ilvof, Romania

Termeni si conditii

Acasa Termeni si conditii

Suntem distribuitori en gros de produse de cosmetica si parfumerie. Vindem retailerilor: proprietarilor de magazine fizice si de magazine online.

Site-ul skytree.ro este operat de societatea Sky Tree Srl, cu sediul in Bucuresti, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/9057/2018, cod TVA RO39536692. Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din acesta.

Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Utilizare continut

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului sau cu continutul acestuia.

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si skytree.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Administratorul isi rezerva dreptul de a notifica cumparatorul unor produse de modificarile aduse la acestea daca pretul afisat pe site este in mod evident eronat. Fotografiile de pe site au caracter informativ.

Frauda

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului.

Drept aplicabil

Prin folosirea paginii de internet skytree.ro utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii paginii de internet sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului

Administratorul skytree.ro poate in orice moment si la orice interval de timp liber ales sa modifice structura site-ului, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Inregistrare cont

Pentru a va inregistra este nevoie sa ne furnizati urmatoarele informatii: numele companiei si al persoanei desemnate a o reprezenta, adresa, CUI si numarul de TVA, adresa de livrare, email si numarul de telefon.

Pentru a efectua o comanda este necesar sa va inregistrati pe site-ul skytree.ro sau sa trimiteti pe adresa de email o comanda ferma.

Formularul de comanda va contine aceleasi detalii ca formularul de inregistrare client de pe www.skytree.ro.

 • Nume companie
 • Nume si prenume reprezentant
 • Numarul de ordine de la registrul comertului
 • Codul de identificare fiscala
 • Adresa sediului social
 • Adresa de livrare

Dupa trimiterea formularului prin intermediul site-ului online sau pe email veti primi o confirmare a comenzii si o factura proforma.

Achizitie

Comanda minima este de 500 EUR fara TVA (la cursul BNR din ziua efectuarii comenzii).

Aveti optiunea de a deschide o comanda si de a adauga ulterior produse.

Comanda sta deschisa un maxim de 24 de ore. Nefinalizata in acest interval de timp, comanda se anuleaza automat de catre sistem.

Marfa se expediaza la momentul receptionarii sumei in contul Sky Tree SRL.

Plata

Clientul are urmatoarele optiuni pentru plata marfurilor comandate:

 • Online, prin internet banking;
 • Prin ordin de plata (la ghiseele bancilor); daca se opteaza pentru plata cu OP, avem rugamintea de a ne trimite o copie a acestuia pe adresa de email office@skytree.ro pentru confirmarea platii;
 • Oricare ar fi metoda aleasa, pentru expedierea comenzii, este necesara receptionarea sumei in contul SKY TREE SRL intr-un termen de pana la 3 zile lucratoare. In caz contrar, sistemul anuleaza automat comanda.

Impachetare si livrare

Toate produsele vor fi impachetate pe euro-paleti sau cutii, in functie de marimea comenzii.

In cazul comenzilor mai mari, pe langa sigilarea cutiilor de pe paleti, acestia, la randul lor, vor fi sigilati prin doua masuri de siguranta pentru minimiza sansele de deteriorare a marfii.

Dimensiuni cutii: 40x60x40 cm

Intregul proces de impachetare a marfii este inregistrat video.

Inainte de livrarea catre curier Sky Tree SRL va face poze coletului, pe cantar, pentru a se certifica greutatea acestuia. Astfel, clientul are obligatia de a verifica la primire daca greutatea coletului corespunde cu cea din poza.

Daca nu corespunde, clientul are obligatia de a:

 1. face o poza cu greutatea coletului;
 2. deschide coletul de fata cu curierul si face o poza cu continutul;
 3. efectueaza inventarul de fata cu acesta.

Pentru mai multe detalii cu privire la metoda de impachetare sau pentru cerinte speciale ne puteti contacta pe email sau la numerele de telefon din contact.

Orice reclamatie cu privire la caracterul vizibil al produselor receptionate se va face pe loc, de fata cu curierul.

Marfa este asigurata de catre Sky Tree SRL, iar clientul are obligatia de a urma pasii de mai sus pentru a putea fi despagubit.

Returnari

Toate produsele comercializate de catre Sky Tree SRL sunt achizitionate doar prin canale oficiale, din acest motiv nu se accepta returnarea produselor pe baza de neconformitate.

In momentul trimiterii coletelor Sky Tree SRL va trimite clientului o poza cu produsele impachetate, asa cum s-a specificat mai sus.

Returnarea produselor se va face doar din motive intemeiate cum ar fi deteriorarea evidenta si grava a pachetului si a produselor.

Daca returnarea produselor nu este intemeiata, Sky Tree va putea respinge solicitarea clientului.

Daca returnarea produselor este intemeiata, Sky Tree se obliga sa returneze clientului intreaga valoare a marfurilor sau sa le inlocuiasca in cel mai scurt timp, oricare dintre cele doua variante ar fi optiunea clientului.

Toate sesizarile cu privire la coletele primite de catre client se vor face la momentul receptiei acestora, completand procesul verbal al curierului si trimitand solicitarea la adresa office@skytree.ro.